Bilkent University
Department of Computer Engineering

 

Microsoft .NET Bitirme Projeleri Yarismasi

 

Microsoft Turkiye destegi ile 2001-2002 akademik yilinda Microsoft .NET teknolojileri ile Bitirme Projesi gelistiren ogrenciler icin bir yarisma etkinligi duzenlenmistir. Yarismaya katilan projeler BMBB (Bilgisayar Muhendisligi Bolum Baskanlari) Toplantisi kapsaminda planlanmis olan Ogrenci Projeleri Sergisinde yer almanin yani sira Microsoft tarafindan olusturulmus bir juri tarafindan degerlendirilecektir.

Yarisma ile ilgili detay bilgiler, oduller ve basvuru icin: www.microsoft.com/turkiye/akademik/yarisma

Yarisma tarihi: 24 Mayis 2002 Cuma, 9:00 - 19:00

Basvuru icin son tarih olan 15 Mayis 2002 Carsamba gunune kadar yapilmasi gerekenler;

Ø www.microsoft.com/turkiye/akademik/yarisma adresindeki yarisma basvuru formunun doldurulmasi

Ø Proje grubundaki tum ogrenci isimlerinin de bulundugu proje dokumantasyonunun, Microsoft Word ile hazirlanarak, zip formatinda akademik@microsoft.com adresine gonderilmesi

Ø Yarismaya katilacak ogrencilerin, ulasim ve konaklama ile ilgili bilgilerini http://www.bmbb.selcuk.edu.tr/sergi/sergi.htm adresine iletmeleri gerekmektedir.

Proje Danismanlarinin Etkinlige Katilimi: Yarismaya ogrencileri ile birlikte, proje danismanlari da davetlidir. Etkinlige katilabilecek proje danismanlarinin, katilimlari ile ilgili bilgiyi akademik@microsoft.com adresine iletmeleri, gerekli planlama acisindan onem arzetmektedir.

 

TARIH: Mayis 20, 2002, Pazartesi @ 15:40

YER: EA-409